Ønsker du – eller ditt barn å begynne med ski? Bra – for vi i skiavdelinga ønsker å ha flest mulig med på ski!

I Buvik IL Ski er vi en fin gjeng som har det sosialt og morsomt på treninger – treningene er lagt opp til mye lek og moro slik at man allerede fra tidlig alder får inn basiskunnskaper som balanse og glede ved å gå på ski! Lek, moro og sosialt samvær er den røde tråden gjennom våre aktiviteter!

Vi har et tilbud for alle nivåer og alle aldersgrupper mellom 6-12 år – samt at vi også gjennom vår nye satsing; Team Buvik il ski, satsing fra 13 år og oppover. Hver mandag gjennom vinteren har vi foreldrebasert skileik fra 0-6 år på skihytta, med gratis saft til barna etterpå.

Her vil det komme info om vårt opplegg og kontaktinfo på våre trenere/ansvarlige på de forskjellige trinn – ved spørsmål kan man kontakte styret på ski@buvikil.no

Sjekk været på Buvikåsen

Husk at det er ca 250meter høydeforskjell fra Buvik Sentrum og Skihytta på Buvikåsen. Det kan derfor ofte være flotte vinterforhold her oppe mens det sludder og regner i Buvika!

Se være på yr.no

Skisporet - Løypeinfo Buvikmarka

Se oppdatert info om løypene, samt vær og smøretips fra Swix!

Se løpene på skisporet.no

Web-Kamera Skihytta

Da-Tel AS, vår lokale partner innen telekommunikasjon og svakstrøm, har montert et web-kamera på Skihytta, Buvikåsen! Her kan du se vær og stemning fra vår flotte skistadion!

Se bilde fra skihytta på da-tel.no

Takk til våre sponsorer