Frostatingløpet

Som i fjor er løpere fra Buvik IL påmeldt Frostatingløpet. Løypa er på 7,6 km og går stort sett på grusvei og litt på sti langs sjøen. Fint løp å åpne sesongen med og mulighet for klubbtur. De har også barneløp. Se mer info om løpet lenger ned på denne siden.

Jordbærtrimmen Lensvik IL

3 buvikløpere deltok på Lensvik ILs Jordbærtrimmen 6. august 2022. Fin runde rundt Utnesvatnet. Løypa er på 10,7 km og starter med en motbakke, går på grusveg rundt vannet i kupert terreng og avslutter med samme bakke som i starten, men da nedover. Lensvik IL har en flott arrangørgjeng og flotte premier. Servering og muligheter for dusjing etterpå.

Jordbærtrimmen på facebook

Fine premier i Jordbærtrimmen:

Nidaros løpefest 2023 – 3. juni på Skansen

Løpere fra Buvik IL løpegruppa planlegger å reise på denne konkurransen sammen og flere er påmeldt allerede. Det er 500 m for barn og 10 km å velge i. Fin oppkjøring til St Olavsloppet

Nidaros Løpefest 2023 (eqtiming.com)

Nidaros Løpefest | 3. juni 2023 (nidaroslopefest.no)

Tordenskioldløpet 2023 – 9. mai på Lade

Flere buvikløpere er påmeldt enten 5 km eller 10 km på Tordenskioldløpet som går tirsdag 9. mai. Påmelding.

Strava-route 5 km

 

Helenes opplevelse av 5km TS

Helene Muren

Løypa oppleves rask og fin. På asfalt, fortau og vei. Noe stigning mellom 2-3 km, ellers stort sett flatt.

Starten ut fra Lade Alle (her blir det muligens trangt ved start). Lett stigning, før det går nedover. Krysser veien inn på Jørgen B Lysholmsvei. Flatt frem til Fagerheimsbakken; ca 50 m nedoverbakke og inn Smedstuveien. Lett stigning gjennom boligområdet, men flater raskt ut. Du har nå løpt 2 km.

Fra 2-3 km er det lett stigning, og vil selv ta det litt roligere akkurat på dette partiet: Altså fra Olav Engelbrektssons Alle til ca. midt i Østmarkveien. Derfra er det ingen stigning og det er bare å sette farten opp om du har mulighet til det.

Litt nedover fra Østmarkveien og inn på gangvei. Til venstre på Harry Borthes vei. (Obs smalt).

Deretter flatt og fint på Leiv Erikssonsvei. I enden kommer et kryss, og her er 5 km til venstre, og 10 km ned bakken til høyre.

Flatt og fint fram til blåkiosken og vannstasjon. Rett fram, og over fotgjenger felt ved Ringve skole, inn på en gangsti. Høyre; Østmarkveien, over Lade Alle, inn porten til idrettsanlegget. Fra porten ca. 200 m til mål.

Frostatingløpet 2023

Flere løpere fra Buvik IL innleder løpssesongen med deltakelse i Frostatingløpet 16. april. Distansen er på 7,6 km og er en fin distanse for vårens første konkurranse. Vi håper å kunne fylle flere biler og reise sammen til Frosta den dagen. Påmelding til løpet her. Invitasjon til løpet: INVITASJON Frostatingløpet 2023 (1)

Løypetrasse

Video fra tidligere Frostatingløp.

2024
St Olavsloppet
0
0
0
0
Days
0
0
Hours
0
0
Minutes
0
0
Seconds