Løpegruppa ble etablert i 2021 og har stort sett ei fellestrening i uka, på tirsdager kl. 1800. Treninger og annet legges ut på Spond. Treningene er primært for voksne og ungdom. Det er i dag 53 medlemmer på Spond. Et normalt oppmøte er på 15 løpere, med over 20 på det meste. Øktene består av oppvarming, intervaller og nedjogg. Treningene preges av høy puls, godt humør og gode samtaler under veis. Vi heier på hverandre under intervalldragene og løper frem og tilbake, evt. opp og ned en bakke, for å holde oss mest mulig samlet. Det er hyggeligere og mer sosialt. Vi har plass til mange flere løper, så kom gjerne og bli med! Dette er et lavterskeltilbud (selv om intensiteten på intervalldragene er både litt under og godt over laktatterskel for de fleste). Fra vinteren 2023-2024 blir det også innetrening en gang i uka med fokus på styrketrening og løpsteknikk. Se egen info om dette.

En del av løperne i Buvik IL liker å delta i konkurranser også. Det er artig og sosialt å reise på løp sammen. Vi håper å få med flere på løp. Se terminliste-siden.

Buvik IL stilte med lag i St. Olavsloppet i 2022 og i 2023 og håper å kunne stille med minst ett lag hvert år framover. Løpegruppa deltar også på diverse andre konkurranser. Noen løpere er bare med på treningene, mens andre deltar aktivt i løp. Se terminliste for aktuelle felles løp. Løpegruppa bruker Messenger, Facebook og Spond for å kommunisere med medlemmene, i tillegg til denne websiden. Facebooksiden har 130 medlemmer. Løpegruppa er også Instagram.

2024
St Olavsloppet
0
0
0
0
Days
0
0
Hours
0
0
Minutes
0
0
Seconds

Takk til våre sponsorer