Lagbilde St Olavsloppet 2024 (dessverre var flere ikke til stede da bildet ble tatt)

Buvikløperne er klare for St Olavsloppet 2024. Startskuddet går kl. 0800 onsdag 27. juni. Målgang er Trondheim Øya stadion lørdag 29. juni. 23 løpere er fordelt på 40 etapper. I år er strekningen Kall-Anjan kuttet ut pga dårlig mobildekning. Derfor er det 3 dager i stedet for 4 dager. De fleste har klart å prikke inn toppformen til dette høydepunktet på årets terminliste. Det har vært mange endringer fram til skrivende stund pga skader og annet, så lagleder har hatt hendene fulle med å fordele etappene. Heldigvis stiller løperne velvillig opp på flere etapper, bytter dag eller dobler etappene sine ved å løpe 2 etter hverandre. Vi gleder oss veldig til stafett. Ønsk oss lykke til! Vi løper i mål ca. 1530 lørdag 29. juni på Øya stadion, Trondheim. Kom gjerne og hei på oss.