Tekst: Trude Kleveland og Kjell Rune Logan-Halvorsrud. Bilder: Privat fra Trude Kleveland

Da har jeg og min (Trude og Kine) datter deltatt i Sommernattsløpet for første gang. Et løp man kan velge 5 km eller 10 km. Litt skeptisk på å springe løp kl. 22.00 på  kvelden da jeg jobber hardt og mye fysisk hele dagen. Kroppen går i hvilemodus på den tiden. Så på tur til byen og Skansen prøvde jeg å psyke meg opp. Men stemningen på startområdet fikk enhver dårlig motivasjon til å forsvinne med engang. God stemning, blide folk og rungende musikk. Felles oppvarming mens fastholder på mange distanser stod klare på start og ventet på oss. Et løp for absolutt alle! Enten du konkurrerer mot deg selv og klokka eller tar det helt med ro og bare løper for å komme deg gjennom. Fartsholdere på alle nivå. Et bunnsolid arrangement hvor alle ble holdt ivaretatt. Vi kommer igjen neste år.

Kanskje du ble fristet til å delta neste år? Sommernattsøpet – Bli med på sommerens store løpefest! (sommernattslopet.no)