Bratsberg arrangerte terrengløp mandag 13. mai fra Bratsberg skole/idrettsplass (Bratsberg XC games). Løpegruppa stilte bare med ett 2-mannslag på stafetten Teamrun4x4, men det viste seg at det var flere som hadde tatt turen til Bratsberg for å løpe terrengløp. Buvik fotball G9 stilte med hele 10 gutter som fullførte sitt løp til stor begeistring for arrangøren og tilskuerne. Fra Buvik ski stilte Pelle-Linus Hansen (15) som løp 4 runder individuelt løp. Det var 24 grader på start og en flott maikveld for løp. For de yngste var det x antall runder rundt stadion, mens for Pelle-Linus og de voksne var det 1 km-sløyfe som ble løpt flere ganger. Underlaget var gress og det gikk 400 m oppover i starten før man endelig nådde toppen og kunne lange ut nedover. Vanskelig å få frekvens på steget igjen når beina er stinne av syre og laktatverdiene er høye. Artig med terrengløp. Håper flere voksne kan stille neste år og støtte opp om Bratsberg friidrett og dette flotte arrangementet.

Pelle-Linus Hansen (15) vant sin klasse

Starten på barneløpet. Gult og blått dominerte her.

Kristian og Kjell Rune fra løpegruppa stilte med 2-mannslag på stafetten, klasse H senior. Bildet tatt ved toppen av løypa med utsikt ned mot stadion i sør.

Resultater