Sju voksne løpere og 2 barn fra Buvika deltok i årets utgave av Frostatingløpet 7. april. Årets løp fikk deltakerrekord takket være et flott løp og en dyktig arrangør. . Løypa er på 7,6 km og går stort sett på grus og sti/traktorvei. Teleløsninga gjorde sitt til at årets løp ble en styrkeprøve for mange. Det var vanskelig å finne godt feste for løpsskoene og de slake bakkene opp igjen fra fjæra fra 3 km føltes brattere enn ellers.  Helene Muren tok likegodt klasseseier i D40-44  med 11 sekunders margin. Blant herrene ble John Ola Buøy nr. 2 i H30-34 og nr. 20 totalt i løpet med sterk løpstid og fikk også premie. De andre buvikløperne var stort sett fornøyd med sine løp og var slitne men glade etter målgang. Fint å starte løpssesongen med en kortere distanse og få litt tilbakemelding på effekten vinterens mange treningsøkter.

Løpegruppa fikk i tillegg til en flott konkurranseopplevelse og fine resultater også en fin klubbtur, som er viktig for samholdet i løpegruppa. Man kommer også  i god form av å delta i konkurranser.

Resultater Frostatingløpet 2024

Reportasje i Kondis