Lyst til å komme i bedre form? Vanskelig å komme i gang alene? Buvik IL har ei løpegruppe som har fellestrening 2 dager i uka. Det kan være lettere å komme seg ut og trene hvis man gjør det sammen med andre.

Tirsdager kl. 18.00 møtes løpegruppa i Buvik IL til fellestrening utendørs. Det løpes intervaller og poenget er å komme i bedre form og samtidig ha det sosialt mens man trener. Praten går under oppvarming og nedjogg og de som er med synes det er motiverende å trene sammen med andre. Det løpes intervaller hver gang, av ulik lengde. Varigheten på øktene er ca. 1 time. Intervaller gjennomføres i løpet av 30-40 minutter inkl. pauser. Intervaller er en effektiv treningsform for å øke kondisjonen. Det er også mye lettere å gjennomføre sammen med andre. Det løpes fram og tilbake slik at man alltid har følelsen av å være på fellestrening, og som regel har man noen å løpe ved siden av eller en rygg å følge. Alle løper i sitt tempo, tilpasset egen form og forutsetninger. Man er ferdig med dragene samtidig siden man løper på tid. Dette gjør at gruppa er mest mulig samlet under hele økta, at man kan heie på hverandre og snakke sammen, når man er i stand til det, etter å ha fått igjen pusten. Onsdager er det styrketrening innendørs i Børshallen kl. 1700. Dette har gruppa nettopp startet opp med og foregår i vinterhalvåret. Meld deg på gruppa på Spond slik at du får invitasjon til treningene eller prøv ei økt med oss: Tirsdager kl. 1800 med oppmøte utenfor hovedinngangen til Skaunhallen i Buvika eller onsdager kl. 1700 i Børshallen. For spørsmål, sms eller ring 41305130.