Det er med stor glede og stolthet at vi i Buvik idrettslag annonserer at vår egen Kathrine Røkke Pedersen, leder for Buvik IL Ski, har blitt hedret med «Årets Ildsjelpris 2023» for Skaun av Trøndelag Idrettskrets.

Kathrines utrettelige innsats, dedikasjon og lederskap over de siste 17 årene har vært en bærebjelke for skiavdelingen og et stort bidrag for hele idrettslaget. I denne perioden har Buvik IL Ski fostret talenter som hevder seg på både lokale og nasjonale konkurranser, samtidig som hun har lagt til rette for skiglede blant store og små i Buvika.

Men, som med alle store prestasjoner, kommer Kathrines suksess ikke uten hjelp fra andre. Vi ønsker å benytte denne anledningen til å takke hver og en av våre frivillige som har bidratt til Buvik IL’s fremgang. Sammen med våre verdifulle samarbeidspartnere og sponsorer, har de sørget for at vi kan tilby et bredt spekter av aktiviteter og opplevelser for våre medlemmer.

Dette er en seier for Kathrine, en seier for Buvik IL, men mest av alt, en seier for fellesskapet og alle innbyggerne i Buvika. Vi er privilegerte som har en så dedikert ildsjel blant oss.

Hjertelig takk til alle som er en del av Buvik idrettslag, og gratulerer igjen til Kathrine Røkke Pedersen!