Trondheim maraton gikk av stabelen 2. september og det ble ny deltakerrekord med over 8000  startende. Løpegruppa fra Buvik IL hadde flere deltakere. På den lengste distansen, helmaraton 42195 meter,  deltok John Ola Buøy. Han løp inn til ny pers og en sterk tid. På halvmaraton, som er 21097 meter,  deltok Helene Muren, Christian Hoff, Kristian Kvalen, Daniel Strand Bjerke, Arnstein Helgheim Tilseth og Kjell Rune Logan-Halvorsrud fra løpegruppa. Sterke prestasjoner her også og flere satte ny personlig rekord. Jonas Grønning valgte å løpe Norge på tvers, fra svenskegrensa til Stjørdal, som er en kraftprøve over myr og stein. Det var perfekt løpsvær i Trondheim med ca. 15 grader. Løypa er ikke helt flat så den innbyr ikke til veldig raske tider. Bakkene man får i Ila og Steinberget er ikke lange men man kan løpe på seg mye syre hvis man løper for fort der. Det er artig å delta på løp og enda artigere når vi er flere fra samme klubb. Det er bare å melde seg på. Neste løp der flere har meldt at de kommer til å melde seg på er Trondheim skogsmaraton 7. oktober.

Resultater Trondheim maraton 2023

Bilder: Øverst: Helene passerer fotografen i Ila. Nederst fra venstre: Christian passerer på Bakklandet, Kjell Rune og Daniel er i mål, nest til høyre ser vi Kristian passere Bakklandet for siste gang før målgang og dernest John Ola som nettopp har kommet i mål etter helmaraton. Helt til høyre ser vi Arnstein (bilde fra St. Olavsloppet ved veksling på Ronglan tidligere i år) som løp fort på halvmaraton.