24 løpere fra Buvik IL deltok på årets lag i landeveisstafetten St Olavsloppet som i år gikk fra Östersund til Trondheim. 50 etapper og 340 km over 4 dager er tilbakelagt. Laget kom på 39. plass av 84 lag, som er en forbedring fra i fjor. Det var også lag som deltok 1, 2 eller 3 dager, men laget fra Buvika deltok alle 4 dager. Alle opplevde mestring og mange satte ulike perser, enten makspuls, løpeglede, fart, distansepers med mer. De to første dagene var temperaturen høy og løperne ble kjølt ned med våtsvamper og vann underveis. Fredag regnet det kraftig fra starten i Sandvika, mens det på lørdag ble oppholdsvær utover dagen. Målgang var på Øya stadion i Trondheim der ankeretappeløper Helene ble fulgt inn de siste meterne av løpere og barn. Vi er enige om at dette var en god opplevelse og at vi skal stille med minst ett lag neste år også. Lørdagen ble avsluttet med en hyggelig samling med mat og gode historier på Korn i Buvika. Vil du være med den hyggelige gjengen og løpe, møtes vi for løpetrening på tirsdager kl. 1800 med oppmøtested ved inngangen til Skaunhallen i Buvika. Treningene legges ut på Spond. RaceTracker – St. Olavsloppet 2023