Fem løpere  fra Buvik IL løpegruppe deltok  lørdag 3. juni på Nidaros løpefest på Skansen i Trondheim på 10 km gateløp. Start og mål var på Skansen og løypa var nesten flat så det lå an til å få ei bra sluttid. Løperne  er midt i oppkjøringa til ny sesong og mange har hovedmål til høsten, men deltar på konkurranser nå før sommerferien for å teste formen og som en del av treninga. Det er artig å reises på løp sammen og det er lettere å fortsette med treningsarbeidet etter den inspirasjonen en konkurranse gir.  Man kan få gode tilbakemeldinger på arbeidet som er lagt ned de siste månedene.  Søndag deltok en løper fra Buvik IL løpegruppe i Rekordmila i Buvika. Dette er et elitepreget løp der de beste i kretsen stiller for å måle krefter. Den løypa er også helt flat og starter nedi Buvika på gamleveien og snur rett før Udduvålbrua. Målgang er på Strandpromenaden. Det var bra løpsvær søndag også og det var en del publikum som stod og heiet.

Arnstein, Kristian, Daniel, Helene og Kjell Rune fra løpegruppa

John Ola Buøy (rød trøye) løp 10 km på 38.34 i Buvika søndag

Resultater Nidaros løpefest

Resultater Rekordmila