Kjell Rune, Daniel, Helene, Kjersti, Knut og John Ola etter endt 5 og 10 km på Lade

Hele 6 løpere fra løpegruppa deltok  i årets Tordenskioldløp på Lade. 2 løp 5 km og 4 løp 10 km. Det var også andre løpere fra Buvik IL som deltok så vi var godt representert. Temperaturen var fin og det var oppholdsvær. Det blåste en del i åpent lende, men det var skapte ikke store problemer for løperne underveis. 259 fullførte 5 km og 396 10 km, med tidtaking. I tillegg var det klasser uten tidtaking. Det ble satt flere perser blant buviløperne denne fine tirsdagskvelden, både på 5 og 10 km. Vinterens treningsinnsats bærer frukter allerede. Alle var godt fornøyde med egen innsats og enige i at det er artig å reise på løp sammen og at konkurranse kan motivere for videre trening.

 

Resultatene finner du her.

 

 

Helene og Kjersti fornøyde med sine 5 km