Hele 7 løpere fra Buvik IL løpegruppe deltok i Frostatingløpet søndag 16.4. Etter litt duskregn på morgenen, kom sola da vi steg ut av bilen ved Tinghaugen søndag formiddag. Det ble en strålende dag både løpsmessig og værmessig. Tre løpere hadde tatt med familiene og et par av barna deltok i barneløpet. De voksne deltok i den ordinære 7,6 km lange løypa. Buvikløperne fikk testet vårformen og om vinterens løpetrening bar frukter. Alle var stort sett fornøyde med sine løp. Frostatingløpet ble arrangert for 35. gang i år. Løpet går i vakre omgivelser med start og mål ved Tinghaugen på Frosta. Løypa går stort sett på grus og traktorvei/gress, med noe asfalt i starten og på slutten. Det var god stemning i målområdet og mange heiet på løperne, som løp æresrunde rundt Tinghaugen rett etter start og ved innkomst. Arrangøren skal ha honnør for et flott arrangement med god service, upåklagelig speakertjeneste og topp matservering. Neste løp buvikingene deltar på i fellesskap, blir Tordenskioldløpet på Lade 9. mai.

 

Resultater.

Omtale i Kondis.