Buvik IL har gjennomført en privat innsamlingsaksjon som har vist et voldsomt stort engasjement fra lokalbefolkningen. Dette engasjementet gjør oss ydmyk og ikke minst stolt over å være et idrettslag i en bygd hvor fellesskapet står høyt.
Den dagen hvor en ny løypemaskin ruller rundt i løypetrasèene på Buvikåsen nærmer seg med stormskritt. Det er en fryd å se alle de store og små som i disse dager har benyttet løypene, og dette er en aktivitet vi også ønsker å se i fremtiden.
I anledning at Buvik IL i disse dager er 120års-jubilant er målet at en ny løypemaskin skal være på plass i løpet av vinteren. Dette hadde vært en fantastisk gave til Buvik IL, samt til alle dere andre som har bidratt til dette.
Vi ønsker gjerne å høre fra de bedriftene som ønsker å bidra til å nå målet sammen oss. Til gjengjeld ønsker vi å synliggjøre disse bidragene ved skihytta. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon! Send en e-post til post@buvikil.no eller ring Terje Sommerschild på 90 10 20 10.

Hilsen Løypemaskinkomitèen
Ole Hammer, Roar Sæther og Terje Sommerschild