Ny hovedsamarbeidpartner

Den 1.januar i år gikk Buvik Idrettslag inn i en samarbeidsavtale med Sparebank1. Sammen med Extra blir de nå våre hovedsamarbeidspartnere, og hele Buvik IL vil nyte godt av dette i årene som kommer.

Sparebank1 er en aktiv sponsor som ønsker å legge til rette for vekst og utvikling i tett dialog med oss. De vil bidra med økonomiske midler og kompetanse, men også stille krav at utviklingen vår skal skje på en måte som gir positive miljø- og samfunnseffekter. Det er motiverende å inngå en samarbeidsavtale med en sponsor som har en så tydelig samfunnsprofil!

Buvik IL er et idrettslag i utvikling og vi har ambisjoner om å få i gang flere idretter og aktiviteter til glede for alle i vårt lokalmiljø. Vi ønsker å utvikle oss i takt med medlemmene våre og være et samlingspunkt for alle. Takket være alle de fantastiske menneskene som bidrar i stort og smått, er vi i dag en kjent merkevare i bygda vår: Vi ønsker imidlertid å bli en enda synligere og større aktør som har et allsidig tilbud hvor alle kan oppleve mestring og inkludering. Vi har stor tro på at Sparebank1 er en sponsor som vil bidra, støtte og utfordre oss i denne prosessen.

Vi gleder oss til å ta fatt på arbeidet med å gjøre Buvik IL enda bedre sammen med Sparebank1. Velkommen til Buvik Idrettslag!

Først og fremst Tusen hjertelig takk for tilliten til alle dere i Buvik IL. Vi gleder oss veldig og er opprømte over at idrettslaget har valgt å peke på SpareBank 1 SMN som sin hovedsamarbeidspartner.
Vi som jobber i banken i dag forvalter en snaut 130 år gammel bankarv i kommunen, og det er vi veldig stolte av. Dette er et stort ansvar, men dette er typen ansvar som inspirerer oss framfor å bekymre oss. Banken leverer enormt gode resultater som markedsleder i kommunen og det skal vårt lokalmiljø få en stor del av, som bankens største eier. Vi har alltid vært, og skal alltid være på lag med våre lokalsamfunn. Og på bakgrunn av dette har vi nylig støttet Buvik IL med 100.000 kr til innkjøp av ny løypemaskin. Vi håper bidraget kommer godt med og vi gleder oss til at maskina blir tatt i bruk.

Ved inngangen til 2020 spurte vi et utvalg av våre kunder i Skaun Kommune hva deler av vårt samfunnsutbytte burde gå til – og et klart flertall pekte på Buvik IL. Buvik IL er i bankens øyne et framoverlent, offensivt og attraktivt idrettslag som brenner for å bygge et solid lokalsamfunn i bygda. Denne jobben ønsker vi å forsterke i årene som kommer sammen med alle de dyktige frivillige i idrettslaget. Vi i SpareBank 1 SMN heier på de unge talentene, vi heier på de som legger til rette for aktivitet for folk i alle aldre, vi heier på dugnadsgjengen på skistadion, vi heier på de som koker kaffen på Datel Arena – VI HEIER PÅ BUVIK IL!

Håper å se så mange som mulig av dere på et arrangement i regi av idrettslaget i løpet av året, og vi blir gjerne med å tar i et tak. Avslutter med et inspirerende ord for 2021 som også er SpareBank 1 SMNs visjon: «Sammen får vi ting til å skje!».

Thomas Solum Lystad, Banksjef Aure, Børsa og Orkanger