Situasjonen vi er inne i nå, gjør at mange ting blir usikre og behovet for informasjon blir større. Hva er retningslinjene nå? Har det skjedd endringer? Hvor finner vi informasjon?

Fotballbanene i Buvika er stengt, og kommer til å forbli det til vi tar en ny vurdering over påske. Dette gjelder også ballbingen. All aktivitet organisert i idrettslaget er stoppet, og vil vurderes etter hvert som ny informasjon blir gjort tilgjengelig. I går ble det også kjent at regjeringen har bestemt at alle kultur- og idrettsarrangement forbys frem til 15.juni. Det gjelder både store og små arrangementer. For fotballen sin del, virker det ikke som det blir noen vårsesong, i alle fall ikke for de yngste.

Det viktigste vi kan gjøre akkurat nå, er å ta vare på hverandre og huske på at det kommer en tid etter dette også. Spesielt barna våra som står uten sine daglige arenaer som skole og fritidstilbud. De kan være ensomme, bekymrede eller redde. Noen av de hadde kanskje læreren eller treneren som sine viktigste trygge voksenpersoner. Idrettsforbundet og Redd Barna har i samarbeid laget noen hjelpemidler som vi kan benytte oss av. Det er bl.a. hvordan vi kan svare på spørsmål, og hva gjør vi hvis vi mistenker at noen ikke har det bra i eget hjem.

Hjelpen «trygg utenfor trening» finner dere her:
https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/trygg-utenfor-trening—hvordan-ta-vare-pa-barna-i-koronasituasjonen/

La oss som sagt tidligere, stå sammen hver for oss.
Vi lover å stå klare med våre aktiviteter når dette er over!

Ønsker dere alle en god påske.

Jørgen Høyem
Leder Buvik IL