Vi gratulerer Tobias Fredriksen Hagetrø som vinner av påsketurneringen i Fortnite

Da er vårt første forsøk på å nå ut til kommunen med e-sport overstått. Vi kan melde om gode tilbakemeldinger fra deltagere, samt god læring for oss på arrangørsiden. Et punkt vi må se nærmere på neste gang er hvordan nå ut til alle de unge og hvilke kanaler de best treffes på. Vi ønsker også å inkludere de der ute som er interessert i gaming og e-sport for å finne ut akkurat hva dere ønsker. Det gjelder både spill, plattform, tider og varighet.

Vi er heldige som har gode samarbeidspartner, og som 1. premie fikk vi et gavekort på en pizza fra Lykkja Kro og 2. premie en «påskesekk» fra Orkla Sparebank.

Vi takker alle som var med for deltagelsen.

Ta gjerne kontakt på styret@buvikil.no eller telefon 936 83 008 hvis dere har innspill, ønsker å bidra eller bare er nysgjerrige på e-sport i Buvik IL.