Buvik IL Ski vil med dette takke alle som på et eller annet vis har vært i befatning med oss i Skiavdelingen i sesongen som har gått!

Sesongen 2019/2020 er historie – om enn litt tidligere og annerledes enn hva vi hadde sett for oss!

Klubbmesterskap måtte i år avlyses pga den ekstraordinære situasjonen – på samme måte som mange andre større og viktigere arrangementer!

Dette får vi ikke gjort noe med – men det vi får gjort noe med er å se tilbake på sesongen som har vært!

Med en aktiv avdeling som Buvik IL Ski er så er det mange som må være i sving – både av frivillige og foreldre! Og disse vil vi rette en stor takk til – alle som en – dere gjør en fantastisk innsats, og det er med stor glede at vi i skiavdelinga ser parkeringsplassen stapp full av biler flere kvelder i uka, samt helger! En full parkeringsplass vil si ca 70-85 biler – og det viser at tilbudet på Buvikåsen er populært!

Vi vil også takke de aktive – både de små som sprer latter og gråt, samt de større som markedsfører vår skiklubb rundt omkring på diverse skirenn både ukedager og helger! Det legges ned mye tid – og flere av våre løpere har oppnådd formidable resultater, som blir lagt merke til rundt omkring! Vi vet hvilken innsats som legges ned av hver enkelt for å oppnå dette – og vi kan bare si: Stå på og lykke til – vi i skiavdelinga gleder oss til å følge/støtte dere videre!

Til sist må vi rette en ekstra stor takk til alle som i 2019 virkelig har trått til og gjort en enestående innsats på våre dugnader! Det er mange som har bidratt – flere mye mer enn hva man kan forvente – og jeg synes dere alle skal gi dere en liten klapp på skuldra og være stolte av innsatsen! For oss i skiavdelinga betyr det mye – og disse kjærkomne inntektene gir oss spillerom til å ha en aktiv skiavdeling!

Årsfesten med premieutdeling er foreløpig utsatt, så dette har vi pr idag ingen plan på annet enn å følge med på utviklingen i dagens situasjon. Det er vel mest sannsynlig at dette vil bli gjennomført etter sommerferien! Informasjon vil komme!

Mvh Skiavdelinga