La oss stå sammen, hver for oss!

Koronaviruset er over oss, og vi går en litt uvanlig vår i møte.

Ski avsluttet sesongen litt mer brått enn planlagt og fotball starter heller ikke opp med det første. I tillegg er alle våre andre aktiviteter også stanset på ubestemt tid som en følge av situasjonen. Vi hadde startet planleggingen av en årsfest også hvor vi skulle feire våre medlemmer, den skal vi forsøke å få til igjen senere i år.

 

Akkurat nå, er det ingen aktivitet på banen våre

 

I idrettslaget skjedde det flere spennende ting rett før det ble besluttet full stans.
Vi rakk akkurat å avholde årsmøte hvor både løypemaskin, E-sport og valg var agendaen. Årsmøte er positive til arbeidet med ny løypemaskin, og det ble enstemmig vedtatt å arbeide videre for å få det på plass. Dette året skal brukes på å få økonomien på plass, for en løypemaskin er en stor investering hvor vi er avhengig av støtte fra både kommune, skiforbund, sponsorer og medlemmer. Men vi må også huske på hvor stor glede hele kommunen og alle innbyggerne har av de nykjørte trikkeskinnene oppe i Buvikmarka hver gang snøen faller. Her bidrar vi til folkehelse og byr på naturopplevelser lokalt.

 

Det vil fortsatt kjøres opp løyper når det er forhold til det

 

Styret har også fått fullmakt fra årsmøtet til å opprette E-sportavdeling. Her er vi på jakt etter ildsjeler som kan dra i gang aktivitet og legge til rette for at barn og unge skal kunne ta interessen sin ut av barnerommet og ut i en sosial arena. Med E-sport kan vi følge med i tiden og være med å bidra på de unges arena, samtidig som vi kan bidra til å skape sunne holdninger, fysisk aktivitet og et godt kosthold som er viktige verdier i den raskt voksende idretten.

Valg var det også som nevnt på agendaen, og grunnen til at jeg nevner det her er at årsmøtet ble avsluttet uten at vi fikk en leder for fotballavdelingen ned på papiret.
Ting er lagt til rette og en ny leder vil få med seg meget gode støttespillere, så vet du om noen som kan passe eller er litt nysgjerrig selv. Ikke nøl med å ta kontakt.

Vi har også ansatt en daglig leder i Buvik IL. Ole Røstad skal jobbe for laget og frivilligheten, og bidra til at vi kan drive enda bedre i årene som kommer. Med en så dedikert mann på laget, håper vi at vi også kan jobbe fremtidsrettet og være enda mer tilstede i bygda.
Vi gleder oss til samarbeidet! Og selv om han får en litt spesiell start, er det mer enn nok av oppgaver å ta fatt på.

 

Ole Røstad

 

Men nå er det dugnad som gjelder, og dugnad er vi gode på i idretten.
Denne gangen er det en litt annerledes og litt større dugnad vi er med på. Rett og slett en nasjonal smittestopp-dugnad. Vi oppfordrer alle til å følge de anbefalingene som er gitt og være med å bidra. God informasjon får man på sidene til Skaun Kommune, som oppdateres jevnlig. De finner du her: Skaun Kommune om Korona

Ikke alle reagerer på samme måte i denne tiden vi er inn i, så tenk på de rundt deg, tenk på de i risikogruppene, og vis hensyn og respekt!

La oss stå sammen, hver for oss.

Vi lover å være klare med våre aktiviteter når dette er over!

Sportslig hilsen
Jørgen Høyem