Trimavdelingen i Buvik i.l har nå ferdigmerket en tursti med utgangspunkt på Ilhaugen. Navnet på turstien er SPANNSKLETTEN.

Med hurtig gange og jogging bruker du ca. 1 time og 15 min.Dette er et av skiltene du møter i skogen.

HVORDAN FINNE FRAM?

Start ved enden av gata som heter Espåshaugen ved Brauta.

Følg grusvei til høyre og gå nesten til travbanen. Følg skilting ”TURSTI” og septembergule påler.
Etter ca 500m tar du til venstre og følger merkingen ut i marka. Du vil møte bratte bakker, mykt moseunderlag, hard underskog og våte traktorveier.

Etter å ha nådd toppen av løypa (merket med bånd) går terrenget nedover og følger traktorvei. Etter en stund vil du komme inn på kulturbeite hvor du selvfølgelig følger åkerkanten mot traktorvei og Olstad. (se bildet)Hold til høyre-oppover og følg ny skilting forbi nedlagt gård (Ølsholmhåggån) deretter bratt bakke mot trimkassen.
Dette er de nye trimkassene i turstiene.

Registrer deg der og etter kort møter du stien der du startet.
Håper du får en fin tur i marka og oppdager nye steder i skogen.
Flere fine utsiktspunkt i denne turstien.

GOD TUR!

Mens risikoen for erectile dysfunksjon vanligvis øker med alderen, er mange unge menn rammet av erektil dysfunksjon. Noen mennesker vet at medikamenter er laget for å behandle sykdommer, men de kan skade oss hvis de blir tatt feil. Så det er betydelig å lære om "http://levitra-norge.com/levitra-anmeldelser.html". La oss finne svar på enkelte problemstillinger om "Levitra". Studier viste at både menn og kvinner er rammet av seksuelle dysfunksjoner. Vår artikkel forteller mer om behandling av erektil dysfunksjon og "Levitra online". En medisinsk forskning om "Levitra anmeldelser" viser at menns mest vanlige seksuelle problem er ED. Levitra har vist seg å være effektiv hos menn i alle aldre. Sertifisert lege vil gjennomgå utstedelse av resept for deg, forutsatt at legemidler, deriblant Levitra, passer for deg.