Familiedag på Pienehytta lørdag 1. oktober

Oppmøte på Skihytta kl 11.00 for de som ønsker en tur gjennom marka med natursti, eller løpe seg en tur. Det er ca 4km fra Skihytta til Pienehytta. Alternativt kan man kjøre eller gå til Pienehytta ved å følge grusveien fra bommen.

Ved Pienehytta er det satt opp griller, slik at alle kan ta med grillmat og kose seg med det. Det er åpen kiosk på Pienehytta.

Det vil være mulighet for å padle kajakk og kano, klatre i trær, løpe, leke og være sosial. Vi håper på stort oppmøte og godt høstvær. Husk klær etter vær.

Samme dag vil det være DUGNAD i skiløypa med oppstart kl 09:00 og DUGNADSFEST på Skihytta på kvelden for alle som har bidratt på arrangement i regi av Skiavdelinga. Påmelding til dugnad og dugnadsfest gjøres til John Arve Myren på telefon 992 17 332

MVH Skiavdelinga

Mens risikoen for erektil dysfunction vanligvis øker med alderen, er mange unge menn rammet av erectile dysfunksjon. Noen mennesker vet at medisiner er laget for å behandling av sykdommer, men de kan skade oss hvis de blir tatt feil. Så det er betydelig å lære om "http://levitra-norge.com/levitra-anmeldelser.html". La oss finne svar på enkelte spørsmål om "Levitra". Studier viste at både menn og kvinner er rammet av seksuelle dysfunksjoner. Vår artikkel forteller mer om behandling av erektil dysfunksjon og "Levitra online". En medisinsk forskning om "Levitra anmeldelser" viser at menns mest vanlige seksuelle problem er ED. Levitra har vist seg å være effektiv hos menn i alle aldre. Sertifisert lege vil gjennomgå utstedelse av resept for deg, forutsatt at medisiner, inkludert Levitra, passer for deg.