Buvik Håndball har i sesongen 2014/2015 redusert aktivitet MEN fra og med sesongen 2015/2016 vil vi på nytt starte opp med aktivitet for alle klasser som har tilstrekkelig mannskap.

Diverse informasjon vedrørende Buvik Miniturnering lørdag 1. mars 2014

Da kalles det inn til årsmøte i Buvik IL Håndball. Møtet avholdes mandag 24. februar 2014 klokken 19 på Buvik skole (kantina).

G10 gjennomførte sin første kamp i dag.

Det endte med seier over 9-6 flå/Lundamo.

Guttene spilte en flott kamp, og Buvik håndball ønsker de lykke til videre.

 

Vi gratulerer J13 med kjempe fin insats i Røros Cup.

Jentene gikk av med seieren finalen i B-sluttspillet.

Mens risikoen for erektil dysfunction vanligvis øker med alderen, er mange unge menn rammet av erektil dysfunction. Noen mennesker vet at medikamenter er laget for å behandle sykdommer, men de kan skade oss hvis de blir tatt feil. Så det er betydelig å lære om "http://levitra-norge.com/levitra-anmeldelser.html". La oss finne svar på enkelte spørsmål om "Levitra". Studier viste at både menn og kvinner er rammet av seksuelle dysfunksjoner. Vår artikkel forteller mer om behandling av erektil dysfunksjon og "Levitra online". En medisinsk forskning om "Levitra anmeldelser" viser at menns mest vanlige seksuelle problem er ED. Levitra har vist seg å være effektiv hos menn i alle aldre. Sertifisert lege vil gjennomgå utstedelse av resept for deg, forutsatt at medisiner, inkludert Levitra, passer for deg.

Da har vi kommet til mini-gjengen sitt arrangement denne sesongen. Aldersbestemte lag har ansvaret for kampdagene ellers i sesongen, mens mini-foreldrene har ansvaret for vår minicup.

Underkategorier

Dokumenter og annet underlag fra sesongen 2012-13