Invitasjon til TINE Fotballskole 2016

 

Buvik IL fotball har gleden av å invitere jenter og gutter fra 6-14 år til en spennende fotballskole på Da-Tel Arena.

 

På fotballskolen får du utvikle dine fotballferdigheter hvor spillet, leken og samværet står i sentrum. Det blir tre dager med fokus på trening, trivsel, læring, topp stemning og gode holdninger! Årets opplegg er tilrettelagt av Buvik fotball og er i henhold til NFF`s veiledning for Tine Fotballskole for å sikre at spillerne får ett bra utviklingsmessig tilbud. Spillere fra Buvik Herrer Senior vil være instruktører/veiledere

 

Dato:   12.08-14.08

Tid:     Fredag: 17:00-19.00, registrering, utdeling av utstyr og seniorkamp 3.div.

Kamp Buvik- NTNUI 19.00-21.00

Lørdag: 11.00-15:00 Søndag 11.00-15.00

Sted:    Da-Tel Arena

Alle deltagere får utdelt t-skjorte, diplom og ryggsekk. [Det serveres et måltid midt på dagen, drikke og et mellommåltid med frukt].

Pris: 500 kr

Påmelding innen 03.august til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Merk påmelding med navn og alder.

Påmeldingsavgiften betales ved ankomst, kontant eller kort. Vi har kortterminal! :)

  

Velkommen til TINE Fotballskole!

 

Hilsen

Buvik IL fotball

 

Kle deg etter været, og smør godt med solkrem hvis det er solskinn J

En god natts søvn og frokost gir deg energi og en god start på dagen.

Husk; Ta med fotballsko, leggbeskyttere og drikkeflaske.

Mens risikoen for erektil dysfunction vanligvis øker med alderen, er mange unge menn rammet av erektil dysfunksjon. Noen mennesker vet at medisiner er laget for å behandling av sykdommer, men de kan skade oss hvis de blir tatt feil. Så det er betydelig å lære om "http://levitra-norge.com/levitra-anmeldelser.html". La oss finne svar på enkelte problemer om "Levitra". Studier viste at både menn og kvinner er rammet av kjønn dysfunksjoner. Vår artikkel forteller mer om behandling av erektil dysfunction og "Levitra online". En lege forskning om "Levitra anmeldelser" viser at menns mest vanlige kjønn problem er ED. Levitra har vist seg å være effektiv hos menn i alle aldre. Godkjent lege vil gjennomgå utstedelse av resept for deg, forutsatt at medikamenter, inkludert Levitra, passer for deg.