Buvik IL Fotball har for 36. gang gleden av å kunne invitere til

VÅRENS VAKRESTE FOTBALLEVENTYR

 Eventyret KROKUS CUP arrangeres på Da-Tel Arena i Buvika for alle fotballglade i aldersklassene 6 til 19 år i løpet av våren.

Vi fikk i løpet av sommeren 2015 nok en kunstgressbane her på anlegget vårt, så alle kamper spilles nå på kunstgress. Med stor restaurant og premieutdelinger inne i Skaunhallen er rammene lagt for fine fotballdager i Buvika.

Cupen gjennomføres i løpet av to helger, med et markert skille mellom barne- og ungdomsfotballen.

SPILLEPLAN OG KLASSEINNDELING G6/7, J6/7, G8, J8, G9, J9, G10, J10 - 5’er fotball G11, J11, G12, J12 - 7'er fotball

Alle klasser spiller 2X15 min (inkludert sidebytte)

KROKUS CUP spilles etter Trønderlag Fotballkrets`s og NFF`s regler for Barne- og Ungdomsfotballen

PREMIERING Medalje til alle spillere. Premieutdeling vil foregå fortløpende etter lagenes siste kamp.

PÅMELDINGSAVGIFT 600,- pr. lag

PÅMELDINGSINFO Påmeldingen skjer elektronisk via følgende link: http://www.profixio.com/reg/krokus-cup-2016

Påmeldingsfrist 2.mai

KONTAKTINFO:

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Cupleder: Even Lefstad, tlf.: 93017502

 

Mens risikoen for erectile dysfunksjon vanligvis øker med alderen, er mange unge menn rammet av erektil dysfunksjon. Noen mennesker vet at medikamenter er laget for å behandling av sykdommer, men de kan skade oss hvis de blir tatt feil. Så det er betydelig å lære om "http://levitra-norge.com/levitra-anmeldelser.html". La oss finne svar på enkelte problemer om "Levitra". Studier viste at både menn og kvinner er rammet av seksuelle dysfunksjoner. Vår artikkel forteller mer om behandling av erektil nyrefunksjon og "Levitra online". En medisinsk forskning om "Levitra anmeldelser" viser at menns mest vanlige seksuelle problem er ED. Levitra har vist seg å være effektiv hos menn i alle aldre. Godkjent lege vil gjennomgå utstedelse av resept for deg, forutsatt at medisiner, inkludert Levitra, passer for deg.