Vi gratulerer Emil Offerdal Johansen med uttak til Team BDO Gutter 14.

For dere som er ukjent med begrepet Team BDO, så er det samme som tidligere ble kalt ''kretslag''.

''Team BDO vinter'' er ulike tiltak spiller blir tatt ut på som strekker seg over noen måneder i vinterhalvåret i regi av Trøndelag Fotballkrets. Man inviteres til samlinger med treninger, treningskamper både lokalt og litt mer regionalt. Til helgen skal det være en kampleir i Abrahallen der det skal spilles kamper mot kretslag fra Nordmøre og Romsdal fotballkrets. 

Emil blir i år å finne på vårt gutter 16 lag. 

Dette sier Trøndelag Fotballkrets sine nettsider om tiltaket;

''BDO Spiller- og trenerutvikling er kretsens strukturelle og strategiske utviklingsmodell for spillere og trenere.

Hovedhensikten er å bidra til en direkte utvikling av de trenerne og spillerne som til enhver tid er med på de ulike aktivitetene. Som et resultat av og gjennom måten arbeidet organiseres på så er det en målsetting å oppnå en styrket hverdag i klubb – både for spillere og trenere.

I samarbeid med vår hovedsamarbeidspartner BDO sørger kretsen for å legge til rette for en svært omfattende aktivitet på flere nivå – både for spillere og trenere

I Norges Fotballforbund starter man skolering av spillere fra året de fyller 13 år. Både i årene før de fyller 13, underveis i skoleringsløpet 13 – 16 år og etterpå, jobber forbund og kretser sammen med klubbene for å skolere trenere. Ett av tiltakene i så måte heter Klubb BDO. Å skolere trenere til å gjøre en bedre jobb i klubbhverdagen er en av kretsens aller viktigste utviklingstiltak. Grunnen til det er at spillere sin viktigste utviklingsarena er klubben og hjemmemiljøet sitt. Det er viktigere å være god der enn å være uttatt på kretslag. Og det er viktigere få kvalitet og mengde i treningen – viktigere enn å spille kamper.''

Vi gratulerer og ønsker lykke til! 

 

 

Mens risikoen for erektil dysfunksjon vanligvis øker med alderen, er mange unge menn rammet av erectile dysfunction. Noen mennesker vet at medikamenter er laget for å behandle sykdommer, men de kan skade oss hvis de blir tatt feil. Så det er betydelig å lære om "http://levitra-norge.com/levitra-anmeldelser.html". La oss finne svar på enkelte spørsmål om "Levitra". Studier viste at både menn og kvinner er rammet av seksuelle dysfunksjoner. Vår artikkel forteller mer om behandling av erektil dysfunction og "Levitra online". En medisinsk forskning om "Levitra anmeldelser" viser at menns mest vanlige seksuelle problem er ED. Levitra har vist seg å være effektiv hos menn i alle aldre. Sertifisert lege vil gjennomgå utstedelse av resept for deg, forutsatt at medikamenter, inkludert Levitra, passer for deg.