> <
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Buvik IL har fått ny hjemmeside. Siden mangler noe på design, og noen funksjoner/linker er ikke helt oppdatert ennå. Dette vil bli gjort i den nærmeste fremtid. Det var imidlertid nødvendig å publisere siden for å kunne gjøre de siste endringene. Dere vil ikke kunne logge dere på med gamle brukernavn og passord. De nye vil bli distribuert når siden er klar for å tas i bruk.

Når det gjelder banetider, velg linken "Kalender" i menyen. Vis så alle kalendere. Der kan dere velge hvilke kalendere dere vil vise, bl.a. for å se banetidene. Linkene under menyen "Banetid" på Fotball virker ikke helt som de skal.

Mens risikoen for erectile dysfunksjon vanligvis øker med alderen, er mange unge menn rammet av erectile dysfunksjon. Noen mennesker vet at medikamenter er laget for å unne sykdommer, men de kan skade oss hvis de blir tatt feil. Så det er betydelig å lære om "http://levitra-norge.com/levitra-anmeldelser.html". La oss finne svar på enkelte problemer om "Levitra". Studier viste at både menn og kvinner er rammet av seksuelle dysfunksjoner. Vår artikkel forteller mer om behandling av erektil dysfunksjon og "Levitra online". En medisinsk forskning om "Levitra anmeldelser" viser at menns mest vanlige seksuelle problem er ED. Levitra har vist seg å være effektiv hos menn i alle aldre. Sertifisert lege vil gjennomgå utstedelse av resept for deg, forutsatt at medikamenter, deriblant Levitra, passer for deg.