> <
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Buvik har 6 lag påmeldt på Storsjøcupen i år. Til tross fra at turneringen er i Sverige, så er det mange norske lag som deltar i cupen. I tillegg er det krydret med ulike lag fra både Mexico, Thailand, Malta, Peru, Spania og Brasil.  Våre lag har møtt blant annet et jenter 12 lag fra Bangkok og et gutter 13 lag fra Brasil. Foruten spiller så har det vært en hel mengde foreldre og supportere som har tatt turen til Storsjøcup. Buvik har hatt et eget camp-område på Løvstad camping med 47 plasser med campingvogner, campingbiler eller telt! I tillegg har endel bodd på hotell i nærheten! Så det har vært stort oppmøte og mye liv rundt kampene til de ulike lagene. Supert at så mange tar turen og stiller opp for å heie!

Gutter 12

Buvik 1 har gått videre til A-sluttspill og vant første kamp mot Steinkjer 6-4. Laget er da videre til 1/16 finale og skal spille ny kamp senere i dag kl 13.00. 

Buvik 2 har gått til B-sluttspill etter å ha vunnet en, spilt en kamp uavgjort og tapt to. De spiller de ny kamp i dag kl 09.00 mot Skogn 2. Update; Etter seier mot Skog 4-3 så spiller de nå 1/16 finale  kl 12 mot Hommelvik 2.  

Jenter 12

Jenter 12 fikk en tøff start på årets cup, da de møtte et jentelag fra Bangkok som slo hardt i fra seg. De gikk videre til B-sluttspill og spiller der kamp mot Kattem 2 kl 14 i dag. 

Gutter 13

Gutter 13 møtte et lag fra Mexico i første kamp, og det er som med Jenter 12, gøy å møte et lag man ikke har noe kjennskap til fra tidligere. Dessverre ble det tap mot disse og Egge, men seier mot Nardo. De spiller da B-sluttspill og møter Kil/Hemne i dag kl 13.00.

Gutter 14

G14 er et samarbeidslag med Skaun BK, og de spiller for første gang på 11'er bane. Etter 3 tap så spiller de B-sluttspill mot Bergs IK i dag kl 10.00. Update: De vant kampen mot Bergs IK og møter Ås IF kl 15.00 i dag i 1/8-dels finale. 

Gutter 16

G16 fikk 3 tap og 1 seier i innledende spill og har gått videre til B-sluttspill. Der spiller de kamp i dag kl 10.00 mot Skogn. Update; De vant kampen mot Skogn 1-0. Og spiller kl 18.00 1/8-dels finale mot vinner av Sverre vs. Leksvik.

 

Mens risikoen for erectile nyrefunksjon vanligvis øker med alderen, er mange unge menn rammet av erektil dysfunction. Noen mennesker vet at medikamenter er laget for å unne sykdommer, men de kan skade oss hvis de blir tatt feil. Så det er betydelig å lære om "http://levitra-norge.com/levitra-anmeldelser.html". La oss finne svar på enkelte saker om "Levitra". Studier viste at både menn og kvinner er rammet av seksuelle dysfunksjoner. Vår artikkel forteller mer om behandling av erektil dysfunction og "Levitra online". En medisinsk forskning om "Levitra anmeldelser" viser at menns mest vanlige seksuelle problem er ED. Levitra har vist seg å være effektiv hos menn i alle aldre. Sertifisert lege vil gjennomgå utstedelse av resept for deg, forutsatt at medisiner, inkludert Levitra, passer for deg.