> <
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

 

Buvik IL ved trimavdelingen inviterer igjen til Jens Riise-løpet.

Løpet går av stabelen søndag 27. september og påmelding, start og innkomst skjer ved Skaunhallen. Oppmøte fra kl 10 og fram til kl 12 for registrering/påmelding.

I år er det den 40. gangen det arrangeres!

«Løpet» er nå en trimtur, som deles i kort og lang løype. Kort løype er 6 km lang mens den lange er ca 9 km. Kort løype egner seg godt med sykkel, barne- / trillevogn – så her kan alle i familien delta. Løypene er godt merket så det er trygt å ta turene for de som ikke er kjent.

I gapahuken oppi elva (kort løype) – er det fyr på bålet og kaffe, saft mm. Likeens serverer vi på Haugarommet (lang løype)
Dette er en glimrende måte å bli kjent med gode turalternativer og ikke minst starte med trim / mosjon. Vi har alle godt av å røre litt på oss – sjøl om vi ikke skal trene til OL-deltakelse.

Påmeldingsavgift er 100 kr for voksne, 50 kr for barn og 150 kr for familier.

Sees vi?

Buvik IL, Trimavdelingen

Mens risikoen for erektil dysfunksjon vanligvis øker med alderen, er mange unge menn rammet av erektil dysfunksjon. Noen mennesker vet at medikamenter er laget for å behandle sykdommer, men de kan skade oss hvis de blir tatt feil. Så det er betydelig å lære om "http://levitra-norge.com/levitra-anmeldelser.html". La oss finne svar på enkelte problemer om "Levitra". Studier viste at både menn og kvinner er rammet av kjønn dysfunksjoner. Vår artikkel forteller mer om behandling av erektil dysfunksjon og "Levitra online". En medisinsk forskning om "Levitra anmeldelser" viser at menns mest vanlige kjønn problem er ED. Levitra har vist seg å være effektiv hos menn i alle aldre. Sertifisert lege vil gjennomgå utstedelse av resept for deg, forutsatt at medikamenter, inkludert Levitra, passer for deg.