> <
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

 

FOTBALL  FOR 1.KLASSINGER

 

Fotballavdelingen i Buvik IL ønsker så smått å komme i gang med et fotballtilbud til bygdas 1.klassinger. Derfor ønsker vi alle aktuelle jenter og gutter velkommen til en første fotballtrening torsdag 10.september klokken 18:00 på den nye kunstgressbanen vår.

Mens de håpefulle har sin første trening vil vi komme med litt generell fotball-informasjon til foreldre/foresatte. Dette vil foregå på tribunen.

Mens risikoen for erektil dysfunksjon vanligvis øker med alderen, er mange unge menn rammet av erectile dysfunction. Noen mennesker vet at medikamenter er laget for å behandling av sykdommer, men de kan skade oss hvis de blir tatt feil. Så det er betydelig å lære om "http://levitra-norge.com/levitra-anmeldelser.html". La oss finne svar på enkelte problemstillinger om "Levitra". Studier viste at både menn og kvinner er rammet av kjønn dysfunksjoner. Vår artikkel forteller mer om behandling av erektil dysfunksjon og "Levitra online". En medisinsk forskning om "Levitra anmeldelser" viser at menns mest vanlige seksuelle problem er ED. Levitra har vist seg å være effektiv hos menn i alle aldre. Bekreftet lege vil gjennomgå utstedelse av resept for deg, forutsatt at medikamenter, inkludert Levitra, passer for deg.