> <
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Invitasjon til TINE Fotballskole 2015

 

Buvik IL fotball har gleden av å invitere jenter og gutter fra 6-14 år til en spennende fotballskole på Da-Tel Arena.

 

På fotballskolen får du utvikle dine fotballferdigheter hvor spillet, leken og samværet står i sentrum. Det blir tre dager med fokus på trening, trivsel, læring, topp stemning og gode holdninger! Årets opplegg er tilrettelagt av Jon Kåre Prestmo og er i henhold til NFF`s veiledning for Tine Fotballskole for å sikre at spillerne får ett bra utviklingsmessig tilbud.Spillere fra Buvik Herrer Senior vil være instruktører/veiledere

 

Dato:   14.08-16.08

Tid:     17:00-20:00, 11.00-15:00 & 11.00-13.00

Sted:   Da-Tel Arena

 

Alle deltagere får utdelt t-skjorte, diplom og ryggsekk. [Det serveres et måltid midt på dagen, drikke og et mellommåltid med frukt].

Pris: 500 kr

Påmelding innen 03.august til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Merk påmelding med navn og alder.

Innbetaling kan gjøres til bankkontor; 4214 05 90503 eller ved oppmøte. Husk å skrive navn på deltaker ved innbetaling konto!

  

Velkommen til TINE Fotballskole!

 

Hilsen

Buvik IL fotball

 

Kle deg etter været, og smør godt med solkrem hvis det er solskinn!

En god natts søvn og frokost gir deg energi og en god start på dagen.

Husk; Ta med fotballsko, leggbeskyttere og drikkeflaske.

Mens risikoen for erektil nyrefunksjon vanligvis øker med alderen, er mange unge menn rammet av erektil dysfunction. Noen mennesker vet at medisiner er laget for å behandling av karsykdommer, men de kan skade oss hvis de blir tatt feil. Så det er betydelig å lære om "http://levitra-norge.com/levitra-anmeldelser.html". La oss finne svar på enkelte spørsmål om "Levitra". Studier viste at både menn og kvinner er rammet av seksuelle dysfunksjoner som. Vår artikkel forteller mer om behandling av erektil dysfunction og "Levitra online". En medisinsk forskning om "Levitra anmeldelser" viser at menns mest vanlige seksuelle problem er ED. Levitra har vist seg å være effektiv hos menn i alle aldre. Godkjent lege vil gjennomgå utstedelse av resept for deg, forutsatt at medikamenter, inkludert Levitra, passer for deg.