> <
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

 

Innkalling til

 

 

årsmøte i Buvik IL

 

 

Dato: 25.3.14 kl 1900

 

Sted: Lagshytta på Buvikåsen

 

 

Saker til behandling for årsmøte sendes på e.post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller brevpost til Buvik IL, pb. 70, 7350 Buvika innen 11.3.14.

 

Agenda for årsmøte med dokumenter vil bli bekjentgjort på lagets hjemmeside, www.buvikil.no den 18.3.14, under "Dokumenter".

 

 

19.01.14

 

Styret Buvik IL

Mens risikoen for erectile dysfunksjon vanligvis øker med alderen, er mange unge menn rammet av erektil dysfunction. Noen mennesker vet at medisiner er laget for å behandle sykdommer, men de kan skade oss hvis de blir tatt feil. Så det er betydelig å lære om "http://levitra-norge.com/levitra-anmeldelser.html". La oss finne svar på enkelte problemstillinger om "Levitra". Studier viste at både menn og kvinner er rammet av kjønn dysfunksjoner. Vår artikkel forteller mer om behandling av erektil dysfunction og "Levitra online". En medisinsk forskning om "Levitra anmeldelser" viser at menns mest vanlige seksuelle problem er ED. Levitra har vist seg å være effektiv hos menn i alle aldre. Godkjent lege vil gjennomgå utstedelse av resept for deg, forutsatt at medikamenter, deriblant Levitra, passer for deg.